12 - 2018

31-12-2018
Oudjaarsdag. Eerste getraind volgens het vertrouwde recept. Lopen en alle oefeningen.
Daan komt langs om de auto te meten om te kijken of het honkbal schilderij er in past. Helaas niet. Dus dat wordt lopen met schilderij. Hij neemt ook de boormachine mee om e.e.a. op te hangen.
's Middags even het jaar doorgenomen bij Rob en Ineke. Altijd een gezellige boel waar een groot deel van de buurt samenkomt rond de oliebollen.
Verder gewoon thuis en 's avonds naar televisie gekeken. Marc Marie viel erg tegen en ook jaaroverzicht van dwdd viel tegen. 
Om twaalf uur even naar buiten. Rond ons veldje was het rustig. Bijna geen vuurwerk. Boven Driebergen wel de prachtigste vuurpijlen gezien.
Nog even naar Vrienden van Amstel gekeken en rond twee uur naar bed.

30-12-2018
Berry en Edith gaan naar de moeder van Edith in Echt. Wij spelen samen met Rob en Ellen weer op Herkenbosch. FBBB gespeeld, samen met Ellen tegen Rob en Anke. Gewonnen (2 up) na een spannende strijd.
Op de terug weg geprobeerd bij Gerard en Marja langs te gaan maar die waren niet thuis. Daarom maar direct naar huis gereden. Rond vijf uur weer thuis.

29-12-2018
Op Herkenbosch gespeeld in een flight met Berry en Rob. Gezellig gespeeld en 's avonds weer in het hotel gegeten. Daarna zitten borrelen en kaarten.

28-12-2018
Naar Vlodrop voor een weekendje met Barry, Edith, Rob en Ellen.
Vanmiddag met Berry en Edith een wandeling gemaakt door de Meinweg (natuurpark). Rob en Ellen komen morgen pas.
's Avonds gezellig en goed gegeten in het hotel.

27-12-2018
Getraind. Niet gelopen maar wel alle oefeningen gedaan. Verder een beetje 3de kerstdag gevierd met de Top 2000.
 
26-12-2018
Rustig dagje thuis. Top2000 en televisie. Meer eigenlijk niet.

25-12-2018
Eerste kerstdag. Top2000 begint om 8 uur en vanaf we op zijn staat de top2000 aan.
Rustige voorbereidingen voor het avondmaal.
Daan, Elise, Floor, Dianne en Ria komen eten. 
Heerlijk gegeten en een gezellige avond met ons allen.
Mailtje van Harry van de Vaart ontvangen. Morgen maar eens terugschrijven.

24-12-2018
Vannacht rond 3 uur wakker en liggen ergeren aan de geluiden veroorzaakt door de verwarming. Op onderzoek uitgegaan en de pomp even uitgeschakeld. Dan is het geluid weg. Verder niet veel kunnen doen behalve het instructie boekje opgedoken. Na het onderzoek toch weer in slaap gevallen.
's Morgens met behulp van het instructieboekje de manuaal op internet gevonden. Niet erg veel wijzer van geworden maar wel gezien dat de nachtverlaging/zomertijd uit stond. Deze heb ik aangezet. Vanavond maar eens zien of dat helpt.
De training gedaan volgens het v vaste recept. Hardlopen, oefeningen, push-ups, sit-ups en een plank.
Een beetje schoongemaakt in huis en andere kerst voorbereidingen gedaan zoals de tafel op verschillende posities getest. 
De serie Poldark afgekeken. Een beetje raar einde maar veel open einden voor volgende seizoenen.

23-12-2018
In de ochtend de oefeningen van Damian gedaan en met de banden gewerkt. Even de witte was gedaan. Daarna voorbereid op vertrek naar Cocky en Paul.
Heerlijk gegeten in Rijswijk en een erg gezellige middag/avond.

22-12-2018
Het weer is veel beter dan volgens de verwachtingen was aangegeven. Toch voornamelijk thuis gezeten. In de ochtend de oefeningen van Damian gedaan. Daarna de krant e.d.
Anke gaat 's middags thee drinken bij Floor. Ik ga gitaar spelen op de computer prutsen. Er achter gekomen dat de website van Essent verkeerde informatie geeft. Allen de info van mijn oude account zijn zichtbaar en niet van mijn huidige account. Een mail gestuurd en volgens een bericht krijg ik binnen 5 dagen een reactie. We zullen zien.
Begonnen met de serie Poldark. Daarvan een aantal op afleveringen gezien.

21-12-2018
Vanwege het weer en de verwachtingen geen golf met de Lions3.0. Daarom thuis getraind. Eerst de warming-up, daarna de elastieke band oefeningen en de oefeningen van Damian. Bij elkaar best fors.
Reactie gestuurd naar Rianne van Strien (Performance Type) over offerte en met een paar vragen.
Gitaar gespeeld en met youtube een paar songs opnieuw bekeken.
Op Netflix gestart met de drie Mindhunter maar dat vinden we niet veel. Daarom opzoek naar een nieuwe serie.

20-12-2018
In de ochtend al teruggebeld door Ziggo met de mededeling dat het bedrag inderdaad €15,- is. Een nieuw contract wordt opgestuurd.
Daarna getraind. Vaste programma en daarna de oefeningen van Damian gedaan. Best ingewikkeld.
's Middags eerst de vergadering van e TC voorbereid en daarna begonnen aan de Netflix serie Collateral. Twee afleveringen gezien en daarna naar de club voor de vergadering. Alle onderwerpen besproken. Stage is geregeld. Selectie procedure is besproken. Deel Performance type aanbieding wordt teruggedraaid. Kort verslag gemaakt en verstuurd naar alle betrokkenen.
Daarna de serie Collataral afgemaakt (4 afleveringen totaal). Best een goede serie over een vrouwelijke detective die via een moord op mensenhandel uit Irak stuit.
Na Pauw naar bed.

19-12-2018
Rapportage van TPI ontvangen. Duidelijk een mobiliteitsprobleem in de rug. Fysieke golfhandicap is 5, dat valt wel weer mee.
Verder thuis gebleven omdat ik nog een pakje van Vodafone verwacht. Dat komt echter niet. Daarom gebeld met Ziggo (tenslotte heb ik dat daar geregeld). Zij konden mij niet verder helpen maar gaan mij morgen middag of avond terug bellen.

18-12-2018
's Morgens basaal getraind met alleen de warming up oefeningen en alle oefeningen met de banden.
Om 2 uur naar Damian voor TPI screening. Helemaal leuk. Oefeningen gekregen om bepaalde onderdelen te verbeteren. Voornamelijk mobiliteit in de rug (onder en boven).
Deze oefeningen inpassen in het trainingsprogramma.
Bij thuiskomst is Anke ook weer thuis. 
's Avonds samen naar Bodyguard (Netflix) gekeken.

17-12-2018
Anke gaat 2 dagen naar Duitsland (Oberhausen) samen met Lies, Joke en Ria voor kerstmarkt bezoeken. Veel plezier.
Door vodafone wordt nieuwe simkaart thuis gebracht. Helaas klopt het contract weer niet. Maar volgens mij moet er nog een nieuwe zending komen.
Opnieuw naar huis van Cocky om verder te witten. Kamer, kast, gang en trapgat plus slaapkamers samen met Ad helemaal afgemaakt. Karwei is daarmee voor ons klaar. 
thuis naar alle afleveringen van GreyZone zitten kijken. Erg goede serie. Wel een lange zit maar lekker alleen thuis.

16-12-2018
In de middag komt Peter van de Ster. Hij komt even bijpraten omdat hij niet op ons feestje kon komen. Peter is een beetje een oude zeur geworden. Hij ergert zich overal aan (met name belastinggelden) en zit verder een beetje te knorren. Wel leuk dat hij even langs kwam en het was ook wel gezellig maar vergeleken met vroeger is hij erg cynisch geworden.

15-12-2018
Samen met Ad bij Cocky gewerkt. Ad heeft de kamers afgemaakt met voorstrijk. Ik heb de kamer en deel van de leuke gedaan met Latex.
Vroeg gestopt en daarna naar huis om om te kleden voor feestje bij Imbert.
Rond 17 uur naar Imbert gegaan. Helaas niet met de fiets want het was ijzig koud (met een gure wind).
Gezellig feestje en rond half 11 weer thuis.

14-12-2018
Bij Cocky de muren met voorstrijk ingesmeerd. Hele kamer, keuken, gang trap en een slaapkamer gedaan. 
Daarna naar huis en verder rustig aangedaan. 

13-12-2018
Getraind volgens het oude recept en vervolgens de oefeningen met de banden gedaan.
Verder de gehele dag thuis gerommeld.

12-12-2018
Anke is met Cocky en Ria inkopen doen voor haar nieuwe huis. Zelf eerst een programma afgewerkt met de elastische band. Daarna de douche en toilet schoon gemaakt.
's Middags samen met Imbert naar Damian. Gesproken over fysieke training voor 2019 en over reclame van Fysio Workshop op de shirts. Damian is met het laatste blij en wil graag volgend jaar de fysieke training op Amelisweerd doen.
's Avonds weer naar handbal gekeken. Nederland tegen Duisland om een plats in de finale ronde.

11-12-2018
Natuurlijk met de fiets naar de club voor ADMA. Wel een koude dag maar af en toe een zonnetje en het was droog. Aardig gespeeld (82) en samen met Co (slechts 16 holes) all square tegen Herman en Imbert. 
's Avonds Nederlandse dames handbal zien verliezen van Noorwegen. Noorwegen speelde voor de laatste kans en waren erg goed.

10-12-2018
Opnieuw een dag om binnen te blijven. Eerst trainen, het standaard recept. Na de lunch de golfkarren schoongespoten met de hoge drukspuit. Ze zijn nu klaar voor vertrek naar Spanje. Worden niet meer gebruikt op onze baan.
De rekening ontvangen van Victoria. Viel een beetje tegen. Er is veel gedronken en gegeten volgens bestelling. €2230 in totaal. We hadden op tegen de €2000 gerekend. Direct de rekening maar betaald. Ook de contributie voor Amelisweerd in de wachtrij gezet bij de ING. Spaarpotje is nu bijna leeg. Eerst maar even gaan sparen nu.
's Avonds een beetje gitaar gespeeld en oefeningen voor de elastieke band op een rijtje gezet.

9-12-2018
Het is slecht weer en we willen eigenlijk naar Rob en Amarantha om over hun Schotland ervaringen te praten. Kijken wat wij het beste kunnen doen. Helaas zijn Rob en Amarantha er niet. Wel contact met Daan gehad en de boot geboekt. We gaan 28 mei weg en komen 10 juni terug. Een leuk vooruitzicht.
Naar de serie LOIS zitten kijken (3 delen). Wel aardig maar geen hoogvlieger. 

8-12-2018
Daan komt langs om over Schotland vakantie te praten. We willen met de boot en dan rondreizen. Prima. Hij regelt de boot en een paar banen waarop we volgens hem moeten spelen. De rest mogen we zelf invullen.
Daarna naar Ad en Julia voor het familie diner. Lekker gegeten maar zoals elk jaar voel ik met niet op mijn gemak in het gezelschap. Naar huis gereden. Heel rustig aangedaan met drinken (2 wijntjes voor het eten en tijdens het eten 1 glas wijn, de rest water) maar zie toch het rode licht niet en rij gewoon door. Gelukkig gaat alles goed maar waarschijnlijk wel geflitst. Fijn dat er geen ongelukken zijn gebeurd. De bon zal fors zijn, maar gelukkig bij niemand schade. 

7-12-2018
Het is hondenweer. Daarom het golfen afgezegd. In plaats daarvan oefeningen met de elastieken gedaan. Goed bevallen. Kan best elke dag, als ik het volhoud,
Reacties ontvangen van de tc leden en de pro's over de stage mail. Enkele verbeteringen aangebracht en daarna naar iedereen verstuurd. Al snel volgden enkele reacties over beschikbare auto's.
Anke gaat naar Repair King in Nieuwegein om haar iPhone te laten maken. Hij maakt geen geluid meer als er gebeld wordt. Toch lastig.
Verder de hele dag binnen. Thuis een beetje gelezen, de was gedaan en gitaar gespeeld.
Morgen wordt het waarschijnlijk weer zo'n dag.

6-12-2018
Eerste getraind volgens het standaard recept en daarna met de elastieke banden aan de slag. Oefeningen op youtube gevonden. Werkt prima.
De mannen zijn gestart om 12 uur, maar voor mij te vroeg door de training. Ingestroomd op hole 10 en nog 9 holes gelopen. Een donkere dag en af en toe een beetje regen maar goed om te spelen. In ieder geval niet koud.
Anke is samen met Cocky kijken naar haar nieuwe huis. Een nieuw opgeleverd huis dat er erg mooi uitziet. Anke is erg enthousiast en Cocky erg blij.
's Avonds mail gestuurd over kleding voor de selectie teams aan de beoogd captains. Ook een voorstel mail over de stages gestuurd naar tc leden en pro's.

5-12-2018
Gebeld met Ziggo en mijn verhaal gedaan nav sms bericht van Vodafone vorige week donderdag. Gemeld dat ik tot morgen had om de deal te cancellen en dat Vodafone weer 5-10 dagen nodig heeft om de zaak te onderzoeken. Na doorverbonden te zijn bij Ziggo opnieuw doorverbonden met Vodafone. Opnieuw verhaal gedaan en uiteindelijk na 50 minuten kreeg ik te horen dat er iets ging gebeuren. Maar wat, was onduidelijk want de batterij van de vaste telefoon was ineens leeg. Daarom  teruggebeld met de mobiele telefoon en opnieuw verhaal gedaan en uiteindelijk de bevestiging gekregen dat ik gelijk had. Ik krijg nu een abonnement bij Vodafone voor 15 euro (6GB data en onbeperkt bellen) zoals ik steeds gedacht had. Vodafone heeft hierover per mail ook een bevestiging gestuurd. Kortom, het heeft even wat moeite gekost maar uiteindelijk heb je ook wat.
Anke is met Ria naar de Sauna in Soesterberg. Dus een hele middag en avond alleen thuis. 

4-12-2018
Naar de club voor ADMA. Gespeeld met Jilles en Wouter. Slecht gespeeld (83). De greens waren voor het eerst dit jaar erg traag. Maar het was prachtig weer (koud maar zonnig en geen wind). De dames hadden sinterklaas wedstrijd. Daarom samen met Anke naar de club gefietst en ook samen weer terug.
Kortom een gezellig dagje.

3-12-2018
Het is beter weer dan verwacht maar toch hele dag thuis. 's Morgens getraind en de nieuwe elastieken in gebruik genomen.
Behalve een boodschap doen verder niet buiten geweest. Overzichten voor de TC gemaakt en facturen PPT en Mette goedgekeurd.
Vergeten contact op te nemen met Ziggo. Ook nog niets gehoord van Ziggo.

2-12-2018
Om 9 uur naar Amelisweerd. Daar hebben de heren training van Performance type. Sport psychologen die inzicht geven in type mens en hoe daarop te reageren in de sport.
Even gekeken naar de workshop en de motorische oefeningen. Daarna biljart gespeeld met Imbert. Genadeloos verloren.
Tussendoor even gesproken met Mette en Egbert over Gert. Mette wil Gert uit de groep zetten. Dat vinden wij een goed idee maar we spreken af dat Imbert hem eerst nog belt.
Anke is kaarten met de zussen bij Ria. Thuis op de bank bedenk ik terug te gaan naar Amelisweerd. De dames hebben die middag Performance type. Laatste kwartier even gekeken en daarna met Rianne van Striem gesproken over logo op de shirts. Zij denkt daar over na en komt met een voorstel.

1-12-2018
Hoewel het weer veel beter was dan verwacht toch bijna de hele dag thuis.
Anke gaat naar de film met de zussen. Ik schijf een aantal verslagen van de TC overleggen en stuur deze door. Verder een beetje gitaar spelen en rustig de dag doorkomen.

Comments