11 - 2018

30-11-2018
Spelen op Amelisweerd met team 2 (Lions 3.0). Daarna gezellig wijn gedronken. 's Avonds rustig thuis.

29-11-2018
Spelen op de Haenen gaat niet door vanwege het weer (regen). Daarom lekker dagje thuis. Het weer blijft de hele dag slecht dus een goede keuze om niet te gaan naar Breda.
In  de ochtend getraind volgens het bekende programma. Verder alleen een beetje gitaar gespeeld en gelezen.
Een sms ontvangen van Vodafone dat mijn betwisting in behandeling is genomen en dat het 5-10 dagen kan duren. Schiet dus niet op. Contact opnemen met Ziggo is begin volgende week noodzakelijk.

28-11-2018
Schoon gemaakt. Dagje thuis
's Middags met Anke naar BEVER gegaan. Eerst bij DAKA elastiek om te trainen gekocht en daarna bij Bever wandelschoenen voor Anke.

27-11-2018
Spelen met de ADMA mannen. Gespeeld met Co en Rob. Eerste negen holes prima maar laatste 9 holes erg slecht. Uiteindelijk met 83 binnen gekomen.

26-11-2018
Eerste getraind, ongeveer hetzelfde programma. Loopstand iets hoger dan normaal maar duur het zelfde.

's Avonds ALV op Amelisweerd. Uiteindelijk wordt er een werkgroep gevormd met 2 weken bedenktijd.

25-11-2018
The day after. Een rustig dagje. 

24-11-2018
Da dag van het feestje. Vanavond ons feestje van 35 jaar huwelijk dat de orale bruiloft schijnt te heten. 
Na opstaan direct gebeld met Ziggo. Gesproken met Hoda. Zij heeft aangeboden de opname te gaan beluisteren en daarna komt ZIggo daar op terug. Ik heb 14 dagen (dus voor 6 december) om de afspraak te annuleren. Volgens haar is het abonnement 25 euro en geeft Ziggo 5 euro korting. Dat is volgens mij niet volgens de afspraken en daarom vraag ik het bandje te beluisteren. Een reactie hierop kan 5 tot 10 dagen duren. Dus afwachten wat er uit komt. De tijd goed in de gaten houden.
Het feestje was geweldig. Gezellig, ongedwongen, druk en sfeervol. Iedereen geweest die dat hadden aangegeven. Natuurlijk niet met iedereen kunnen praten maar veel mensen in ieder geval even gesproken. Toch weer iets te veel gedronken maar naar thuisgebracht door Daan en Elise.

23-11-2018
Eerst getraind, het vaste programma. Daarna eerste boodschappen gedaan en gegeten.
Vervolgens gebeld met Ziggo, rond half 2.
Afgesproken dat mijn abonnement (TV,Internet,Telefoon) voor 5 maanden wordt gehalveerd. Tevens overstap met mobiel naar Vodafone. Ivm Black Friday abonnement van 20 euro voor 6Gb data en onbeperkt bellen en 5 euro korting van Ziggo. Dus 15 euro (6 euro meer als bij Symio) en ZiggoSport als extra zender gratis. De voordelen van Ziggo gaan in als Vodafone abonnement in gaat en daarvoor moet ik contact opnemen met Ziggo als het zover is.
Later die middag krijg mails van Ziggo met bevestiging en mails van Vodafone voor het abonnement van 25 euro. 
Na het lezen van de mails gebeld met Ziggo maar de wachttijd is meer dan half uur. Daarna blijkt de desk om 20 uur te zijn gesloten.
Naar The Match tussen Phil en Tiger gekeken. Na 19 holes nog steeds AS en toen naar bed gegaan (1:15 uur). Dus uitslag niet meegemaakt.

22-11-2018
35 jaar geleden trouwdag. Met Anke taart gegeten en verder rustig de dag doorgebracht.
Met de kinderen gaan eten bij Groenland. Heerlijk en gezellig gegeten. Prima locatie en goed eten. Concept is el veranderd, ze serveren nu kleine hapjes waarvan je er een aantal moet nemen. Met d Albert Hein bonnen valt het allemaal best mee in prijs.

21-11-2018
Een rustig dagje thuis. Boek Iene Miene Mutte uitgelezen. 
Anke is 's avonds zingen en ik speel een beetje gitaar.
20-11-2018
ADMA. Erg koud door gemene oosten wind. Wel 18 holes gespeeld maar geen pretje. Helaas ook nog slecht gespeeld.

19-11-2018
In de ochtend getraind, zelfde programma.
's Middags gebeld met Imbert maar zit in de auto en komt er vanavond op terug.
Overleg met Imbert over Gavin. Zowel Willemijn als Imbert vinden dat we er van af moeten zien. Imbert belt Gavin hierover.

18-11-2018
Met de fiets naar de golfbaan voor een gesprek met Gavin Gelder. Gavin komt over als een jonge jongen die erg ambitieus lijkt. Hij heeft veel wedstrijden in buitenland gespeeld. Wil graag bij Amelisweerd spelen en de afstand is geen bezwaar. Zijn vader is er bij en beaamt dat allemaal.
Daarna gebiljart met Imbert en daarna naar huis om de laatste paar holes in Dubai te bekijken. Uiteindelijk wint Danny Willit met -18 voor Wallace en Reed. Spannend slot.
De laatste afleveringen ven de Sinner bekeken. Goede serie en mooi slot. Nu wachten op jaargang 3.
's Avonds gesproken met Daan over Gavin. Hij heeft gehoord van de anderen dat Gavin een notoire valsspeler is, enkele malen geschorst is bij de NGF en bij verschillende clubs is weggestuurd. Dit zou allemaal kunnen. NGF zaken kunnen we misschien nagaan via Mette. De andere punten zijn moeilijk te achterhalen. Daan aangeraden hierover niet met mij maar met Imbert te bespreken. Dat geldt ook voor de opmerkingen over Mette.
Direct daarna Mette gebeld met de opmerkingen over Gavin. Mette zal navraag doen bij de NGF. Mette noemt daarbij de mogelijk dat de NGF vanwege privacy geen mededelingen zal doen. De pro van Gavin is bij Mette niet bekend. De eerste indruk was niet geweldig, maar dat kan ook de eerste keer en de zenuwen zijn geweest.

17-11-2018
Anke is naar de stad met Ria. Zelf naar de golfbaan omdat het nog prachtig weer is, wel koud maar zonnig.
Maar eerst naar de laatste wedstrijd van de tour gekeken in Dubai.
Op de golfbaan de kleine baan gespeeld met Annemarie Guise. 
Samen met Anke naar huis gefietst. Daarna 5 afleveringen de Sinner bekeken. Tweede seizoen was niet uit. Goede serie.

16-11-2018
Lekker dagje thuis. Boodschappen gedaan en verder niet veel. Spelletjes en gitaar spelen. Anke is met haar team spelen op de club.

15-11-2018
Eerst getraind en weer het krachtschema proberen uit te voeren. Vooral de bovenbeenspieren laten het bij verschillende oefeningen afweten. Schema dus niet af kunnen maken. 
Inmiddels spierpijn in de benen. Dat is langgeleden. Omdat het zo mooi weer is gefietst naar de club om te oefenen. Uiteindelijk 2 rondes kleine baan gepeeld met Rob die van wegen het weer ook naar de club was gekomen.

14-10-2018
Natuurlijk schoongemaakt want het is eer de dag daarvoor. Eerst de zonder helemaal opgeruimd want de verwarmingsmonteur komt voor controle van de ketel. 
's Middag de rest schoongemaakt terwijl Anke is lunchen met Marianne van Geest in Amersfoort.
Anke is 's avonds zingen. Zelf wat gitaar gespeeld en gegevens van Gavin Gelder opgezocht bij de NGF. Hiervan wordt ik minder enthousiast.
Ook bestanden samengesteld voor Cornelie als nieuw TC lid. De bestanden via dropbox aangeboden met een mail. Ook een mail naar de selectiespelers gestuurd met de melding dat de tc is uitgebreid met Cornelie.

13-11-2018
Samen met Anke naar de club gefietst voor ADMA. Gespeeld met Rob en Jilles. 34 punten maar de ballen goed geslagen behalve op hole 11 (een 7) en hole 15 (een 8).
Gezellig met de mannen zitten drinken maar wel dronken geworden. Samen met Anke ook weer naar huis gefietst, maar volgens Anke onverantwoord. Thuis bij het afstappen gevallen in de tuin. 's Avonds maar vroeg naar bed gegaan. Dat vond Anke ook beter.
Wel eerst nog Gavin Gelder gebeld. Hij heeft gevraagd bij Amelisweerd competitie te gaan spelen. Hcp 1.1 en 18 jaar, dus interessant. Afspraak gemaakt voor zondag om 10 uur voor de training van de heren.

12-11-2018
Getraind. Zelfde programma maar nu ook het schema voor kracht opgepakt. Helaas niet helemaal kunnen afronden. Spullen (elastiek) niet beschikbaar en oude spieren werken niet helemaal mee.
Rest van de dag weinig nuttigs gedaan. Anke hele dag naar de sauna dus heerlijk rustig thuis.

11-11-2018
Het is vandaag 100 jaar geleden dat de vrede voor de eerste wereld oorlog is getekend. Overaal in Europa, maar vooral Frankrijk en Engeland, zijn herdenkingen. Zelf samen met Rob Boogaard de wild wedstrijd op Amelisweerd gespeeld. 33 punten is niet genoeg voor de overwinning. De winnaars hebben 40 punten.

10-11-2018
Anke is met de zussen naar de film. hele dag thuis geweest. Heerlijk rustig. Naar film ELLE gekeken. Wel aardig.
Boek TOP OP DE BODEM uitgelezen. Goede thriller. Nadeel is nu dat ik weer een nieuw boek moet gaan zoeken. 

09-11-2018
Anke is spelen met de meisjes van haar team. Ik fiets mee en ga oefenen op de club. Eerst gechipt en geput en daarna op de driving range. Vervolgens nog 6 holes (1,2,3,4,17,18) gelopen. Prima weer om op de golfbaan te zijn. Thuis het eten klaar gemaakt.

08-11-2018
Eerst getraind en daarna naar Amelisweerd voor een overleg met Mette en Egbert. Gesproken over de stages voor de heren en de dames. D1 en H1 gaan naar Noord Frankrijk. Met vraagt nog even een nieuwe offerte aan Pin High. D2 en H2 gaan naar Drenthe. Mette heeft connecties en vraagt een offerte.

07-11-2018
Een rustig dagje zonder programma. Alleen in de avond een vergadering met de TC.
Naar de rest van de afleveringen van de 80 jarige oorlog gekeken. Interessant en leerzaam.
Vergadering met de TC. Willemijn is nog niet helemaal overstag. Voorbespreking gedaan voor het overleg met Mette en Egbert.

06-11-2018
Samen met Anke naar Amelisweerd gefietst. Anke gaat spelen met Tineke en ik met deADMA club. Alleen Co, Imbert, Rob en ik zijn aanwezig. Hans vertrekt vandaag naar Australië. Jilles komt vandaag aan uit Zuid Afrika. En Herman verblijft nog in Spanje.
Het is prachtig weer +/- 18 graden en heerlijk om te spelen. In de Bilt wordt een nieuw warmte record gemeten voor 6 november.
Het spelen ging goed. De swing komt steeds beter terug. De oefeningen helpen bij een stabiele uitvoering van de swing. Slechts een paar slechte holes en in totaal 82 slagen.
Verder een rustig avondje met een beetje tv kijken en gitaar spelen. Helaas niet zo fijn door kloven in de vingers.

05-11-2018
Thuis trainen, het gebruikelijke programma. Anke is naar de sportschool. Tijdens het trainen komt Daan binnen. Hij komt hier werken want hij werkt thuis (niet op zijn werk) maar thuis komt de schoonmaakster. Dus zit hij liever hier.
's Middags gelezen en naar documentaire gekeken over de 80 jarige oorlog. Het is een serie en er volgen er nog een paar.
's Avonds naar Floor gegaan om haar AppleTV2 te herstellen. Dat is gelukt alleen inloggen op iTunes en iCloud wilde niet lukken.

04-11-2018
De verjaardag van Gerlinde.
De dag van de tweede uitvoering van het koor.
Anke is daardoor de hele middag weg. Ik speel 9 holes met Elise en Sarah. Leuk gespeeld en de trend met de swing zet zich door. Jammer van 2 dubbel bogies maar verder goed gespeeld. Laatste deel van Turkisch Airlines Open gezien. Li maakt 2 keer een 3 put op hole achttien (ook in play-off) waardoor Justin Rose uiteindelijk wint.
Even bij Gerlinde een borreltje gaan drinken. 
Anke komt opnieuw enthousiast thuis. Ook vandaag ging de uitvoering helemaal goed. Erg blij dat het achter de rug is en erg fijn dat het zo goed is gegaan. Een trotse vrouw in huis.

03-11-2018
Voor Anke de grote dag van de eerste lustrum uitvoering. Floor meldt zich af. Ze heeft bijna niet geslapen en heeft erge hoofdpijn en is misselijk. Mogelijk komt het door het stoppen van de medicatie.
Met Daan en Elise 9 holes gespeeld. Langzaam komt de swing weer terug. De meeste balen gaan weer de goede kant op.
De uitvoering van Anke was erg leuk. Vooral leuk om te zien dat de dames zo genieten en enthousiast zijn. Er leuk spektakel met een echte doedelzak speler bij een nummer. 
Na afloop is Anke helemaal enthousiast en blij dat het zo goed is gegaan.

02-11-2018
Verjaardag. Prachtige fietstassen gekregen van Anke. Direct in gebruik genomen naar de golfbaan. Anke speelt met haar team. Ik speel samen met Rob en Imbert.
Even een flesje voor de verjaardag soldaat gemaakt en daarna direct naar huis. De kinderen komen eten en we hebben er rijsttafel bij de toko besteld. Erg lekker (voor herhaling vatbaar) en erg gezellig. Direct afgesproken om samen met Daan en Elise op zaterdag te gaan golfen.
Floor is nog steeds niet in orde. Ze heeft besloten met de medicatie te stoppen. Nu continu misselijk en blijft pijn houden.

01-11-2018
Amarantha jarig. Even naar de kapper. Toen bleek dat mijn fiets een lekke band had.
Stella gebeld en kan diezelfde middag naar service station in Houten. Met de fiets naar Houten gegaan en nieuwe binnenband gekregen. Goed dat ik zelf niet ben gaan prutsen. Ingewikkeld om achterwiel er uit te halen. Overigen had de band ook geplakt kunnen worden. Er zat een klein gaatje in, maar plakken is niet meer van deze tijd, schijnt.
Mede door het fietsverhaal in Houten niet naar Amarantha gegaan voor een borrel.

Comments