12 - 2018

12-12-2018
Anke is met Cocky en Ria inkopen doen voor haar nieuwe huis. Zelf eerst een programma afgewerkt met de elastische band. Daarna de douche en toilet schoon gemaakt.
's Middags samen met Imbert naar Damian. Gesproken over fysieke training voor 2019 en over reclame van Fysio Workshop op de shirts. Damian is met het laatste blij en wil graag volgend jaar de fysieke training op Amelisweerd doen.
's Avonds weer naar handbal gekeken. Nederland tegen Duisland om een plats in de finale ronde.

11-12-2018
Natuurlijk met de fiets naar de club voor ADMA. Wel een koude dag maar af en toe een zonnetje en het was droog. Aardig gespeeld (82) en samen met Co (slechts 16 holes) all square tegen Herman en Imbert. 
's Avonds Nederlandse dames handbal zien verliezen van Noorwegen. Noorwegen speelde voor de laatste kans en waren erg goed.

10-12-2018
Opnieuw een dag om binnen te blijven. Eerst trainen, het standaard recept. Na de lunch de golfkarren schoongespoten met de hoge drukspuit. Ze zijn nu klaar voor vertrek naar Spanje. Worden niet meer gebruikt op onze baan.
De rekening ontvangen van Victoria. Viel een beetje tegen. Er is veel gedronken en gegeten volgens bestelling. €2230 in totaal. We hadden op tegen de €2000 gerekend. Direct de rekening maar betaald. Ook de contributie voor Amelisweerd in de wachtrij gezet bij de ING. Spaarpotje is nu bijna leeg. Eerst maar even gaan sparen nu.
's Avonds een beetje gitaar gespeeld en oefeningen voor de elastieke band op een rijtje gezet.

9-12-2018
Het is slecht weer en we willen eigenlijk naar Rob en Amarantha om over hun Schotland ervaringen te praten. Kijken wat wij het beste kunnen doen. Helaas zijn Rob en Amarantha er niet. Wel contact met Daan gehad en de boot geboekt. We gaan 28 mei weg en komen 10 juni terug. Een leuk vooruitzicht.
Naar de serie LOIS zitten kijken (3 delen). Wel aardig maar geen hoogvlieger. 

8-12-2018
Daan komt langs om over Schotland vakantie te praten. We willen met de boot en dan rondreizen. Prima. Hij regelt de boot en een paar banen waarop we volgens hem moeten spelen. De rest mogen we zelf invullen.
Daarna naar Ad en Julia voor het familie diner. Lekker gegeten maar zoals elk jaar voel ik met niet op mijn gemak in het gezelschap. Naar huis gereden. Heel rustig aangedaan met drinken (2 wijntjes voor het eten en tijdens het eten 1 glas wijn, de rest water) maar zie toch het rode licht niet en rij gewoon door. Gelukkig gaat alles goed maar waarschijnlijk wel geflitst. Fijn dat er geen ongelukken zijn gebeurd. De bon zal fors zijn, maar gelukkig bij niemand schade. 

7-12-2018
Het is hondenweer. Daarom het golfen afgezegd. In plaats daarvan oefeningen met de elastieken gedaan. Goed bevallen. Kan best elke dag, als ik het volhoud,
Reacties ontvangen van de tc leden en de pro's over de stage mail. Enkele verbeteringen aangebracht en daarna naar iedereen verstuurd. Al snel volgden enkele reacties over beschikbare auto's.
Anke gaat naar Repair King in Nieuwegein om haar iPhone te laten maken. Hij maakt geen geluid meer als er gebeld wordt. Toch lastig.
Verder de hele dag binnen. Thuis een beetje gelezen, de was gedaan en gitaar gespeeld.
Morgen wordt het waarschijnlijk weer zo'n dag.

6-12-2018
Eerste getraind volgens het standaard recept en daarna met de elastieke banden aan de slag. Oefeningen op youtube gevonden. Werkt prima.
De mannen zijn gestart om 12 uur, maar voor mij te vroeg door de training. Ingestroomd op hole 10 en nog 9 holes gelopen. Een donkere dag en af en toe een beetje regen maar goed om te spelen. In ieder geval niet koud.
Anke is samen met Cocky kijken naar haar nieuwe huis. Een nieuw opgeleverd huis dat er erg mooi uitziet. Anke is erg enthousiast en Cocky erg blij.
's Avonds mail gestuurd over kleding voor de selectie teams aan de beoogd captains. Ook een voorstel mail over de stages gestuurd naar tc leden en pro's.

5-12-2018
Gebeld met Ziggo en mijn verhaal gedaan nav sms bericht van Vodafone vorige week donderdag. Gemeld dat ik tot morgen had om de deal te cancellen en dat Vodafone weer 5-10 dagen nodig heeft om de zaak te onderzoeken. Na doorverbonden te zijn bij Ziggo opnieuw doorverbonden met Vodafone. Opnieuw verhaal gedaan en uiteindelijk na 50 minuten kreeg ik te horen dat er iets ging gebeuren. Maar wat, was onduidelijk want de batterij van de vaste telefoon was ineens leeg. Daarom  teruggebeld met de mobiele telefoon en opnieuw verhaal gedaan en uiteindelijk de bevestiging gekregen dat ik gelijk had. Ik krijg nu een abonnement bij Vodafone voor 15 euro (6GB data en onbeperkt bellen) zoals ik steeds gedacht had. Vodafone heeft hierover per mail ook een bevestiging gestuurd. Kortom, het heeft even wat moeite gekost maar uiteindelijk heb je ook wat.
Anke is met Ria naar de Sauna in Soesterberg. Dus een hele middag en avond alleen thuis. 

4-12-2018
Naar de club voor ADMA. Gespeeld met Jilles en Wouter. Slecht gespeeld (83). De greens waren voor het eerst dit jaar erg traag. Maar het was prachtig weer (koud maar zonnig en geen wind). De dames hadden sinterklaas wedstrijd. Daarom samen met Anke naar de club gefietst en ook samen weer terug.
Kortom een gezellig dagje.

3-12-2018
Het is beter weer dan verwacht maar toch hele dag thuis. 's Morgens getraind en de nieuwe elastieken in gebruik genomen.
Behalve een boodschap doen verder niet buiten geweest. Overzichten voor de TC gemaakt en facturen PPT en Mette goedgekeurd.
Vergeten contact op te nemen met Ziggo. Ook nog niets gehoord van Ziggo.

2-12-2018
Om 9 uur naar Amelisweerd. Daar hebben de heren training van Performance type. Sport psychologen die inzicht geven in type mens en hoe daarop te reageren in de sport.
Even gekeken naar de workshop en de motorische oefeningen. Daarna biljart gespeeld met Imbert. Genadeloos verloren.
Tussendoor even gesproken met Mette en Egbert over Gert. Mette wil Gert uit de groep zetten. Dat vinden wij een goed idee maar we spreken af dat Imbert hem eerst nog belt.
Anke is kaarten met de zussen bij Ria. Thuis op de bank bedenk ik terug te gaan naar Amelisweerd. De dames hebben die middag Performance type. Laatste kwartier even gekeken en daarna met Rianne van Striem gesproken over logo op de shirts. Zij denkt daar over na en komt met een voorstel.

1-12-2018
Hoewel het weer veel beter was dan verwacht toch bijna de hele dag thuis.
Anke gaat naar de film met de zussen. Ik schijf een aantal verslagen van de TC overleggen en stuur deze door. Verder een beetje gitaar spelen en rustig de dag doorkomen.

Comments