Bedrijf - afgesloten


VANAF 1 JANUARI 2017 met pensioen. 

Henny Jenken heeft op 19 november 1998 JENKEN projectmanagement & advies als zelfstandige ondernemer opgericht.

JENKEN projectmanagement & advies B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van UTRECHT onder dossiernummer 30152759. 

JENKEN projectmanagement & advies B.V. werkt voor en samen met gerenommeerde bedrijven in de Oracle-, GIS- en DIS-wereld en met (Project/Interim) Management detacheer bedrijven.Visie

Met beide benen op de grond en met gezond verstand op een effectieve manier de doelstellingen van de klant/het project realiseren, gebruikmakend van moderne IT hulpmiddelen.

Doelstelling

Het verlenen van diensten in de ICT branche door kennis, kunde en ervaring aan te bieden op het gebied van projectleiding, project- en interim-management en datamanagement.
De activiteiten zijn gericht op Database Applicatie -, Geografische Informatiesysteem -, en Documentaire Informatiesysteem Ontwikkelprojecten of het beheren van Relationele Database Management Systemen (met name Oracle). Ook toepassingen op het gebied van Internet (o.a. Intra/Extranet) zoals e-Commerce en e-Learning vallen binnen het aandachtsgebied.

Doelgroepen

NUTS, Industrie en (lokale) Overheden.
Comments